Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Kerstconcert UGK 2022

H.H. Martelaren van Gorkumkerk Varsselder Hoofdstraat 31, Varsselder, Gemeente Oude IJsselstreek

Dit kerstconcert vindt plaats in de H.H. Martelaren van Gorkumkerk van Varsselder.  Het Ulfts Gemengd Koor, onder leiding van Gerard Rutjes, zal begeleid worden door Julian Simmens. Intermezzo door Judith Baakman op harp. Volledige informatie: flyer kerst 2022

Kerstconcert De Oevelgunne Gendringen

Gendringen De Oevelgunne Kerkplein 3, Gendringen, Gelderland

Zoals gebruikelijk zingt het UGK niet alleen tijdens een algemene kerstconcert, maar verzorgt ook een concert in een bejaardentehuis/verpleegtehuis. Dit jaar is dat in De Oevelgunne in Gendringen. Nadere informatie volgt.

Jubileumconcert UGK

Het Ulfts Gemengd Koor bestaat 70 jaar in oktober 2023. De voorbereiding is begonnen. Zodra de datum van dit concert bekend is, zal dit z.s.m. bekend gemaakt worden.