Toon alles

Optreden Antonia Terborg

Maandag 1 juli mochten we een optreden verzorgen in Verzorgingshuis Antonia in Terborg.

De MUCO had een mooi programma samengesteld en omdat het bekende nummers waren hadden we ze snel onder de knie.
Om half zeven was iedereen aanwezig en konden we beginnen met inzingen terwijl intussen de zaal zich vulde. Toen we om zeven uur begonnen met zingen zat de zaal helemaal vol. Wat leuk om voor zoveel mensen te mogen zingen.

We werden geïntroduceerd door Juliette en Gerard vertelde bij elk lied iets over de inhoud. We begonnen met het prachtige Suliko gevolgd door Plaisir d’amour. Voor iedereen bekende nummers waren Leonard Cohen’s Halleluia en van Cat Stevens Morning has broken. De zomer is begonnen en we hopen natuurlijk op wat beter weer en zongen daarom Summertime. Andrew Lloyd Webber heeft zeer veel musical hits geschreven en iedereen kan ze zo mee zingen en dat bleek wel bij A Concert Celebration. Zin in koffie of thee? Dat zingen we in Java Jive. Daarna werd het meezingen voor veel bewoners: een Potpourri met stukjes uit heel bekende liederen zoals onder andere Aan de Amsterdamse grachten, de Twee Motten van Dorus en Dat kleine café aan de haven. Jeugdsentiment! Daarna zongen we nog You raise me up en we sloten af met Mien Achterhoek.

Toen was het al weer acht uur en kwam er een einde aan dit leuke optreden. We kregen groot applaus met meteen de vraag of we nog eens terug wilden komen. Dat willen we natuurlijk heel graag.

Als toegift zongen we nog het meeslepende Afrikaanse lied Asiti Siyahamba. En daarmee kwam toch echt een einde aan deze mooie avond.

Anneke Hettema