Toon alles

Jubileumconcert UGK 22 oktober 2023

Wat was het een prachtig jubileumconcert afgelopen zondag, 22 oktober.
70 jaar UGK.
De theaterzaal van de DRU was uitverkocht. De Ulftse Nachtegalen en Luscinia hebben samen met het UGK opgetreden.
Theo Soontiëns heeft er op de voor hem zo unieke wijze een lichte noot in weten aan te brengen.
De dirigenten bij dit concert waren: Gerard Rutjes en Ben Simmes. Op viool werden we begeleid door Jelmer Simmes en op piano door Henk Bennink.
Een samenwerking van drie koren die alle drie zijn opgericht door Adriaan Hendriks.
Wij zijn trots, maar wat zou hij vooral trots geweest zijn!

We kregen van enthousiaste bezoekers de volgende leuke reacties:

  • Hallo Maria, wat een hoogstandje, jullie concert was subliem, prachtige nummers, een geweldig programma met mooie afwisseling, de leuke act van Theo Soontiëns de Ulftse nachtegalen, de volle zaal, de feestelijke aankleding, de bloemenhulde, de medewerkers, de solisten, de dirigenten, Henk, de mooie plek van uitvoering, en natuurlijk de allermooiste klanken. Het was GENIETEN!!!!!!!!! Je kunt met recht trots zijn dat je van zoiets moois voorzitter bent. Een 10 met de griffel, een pluim op je hoeden de hartelijke groeten van een echtpaar dat genoten heeft. Annie en Jac van Os
  • Aan het bestuur, de dirigent, de leden en alle medewerkers. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie 70-jarig Jubileum van het UGK. Een geweldige prestatie is er vanmiddag neergezet. Wat een prachtig concert, en wat een kwaliteit, ik heb het gevoel dat dit het beste optreden is in hele lange jaren. Het is altijd genieten, en dat doe ik met volle teugen maar deze keer hoorde daar kippenvel en emotie bij. Wat een prachtig programma en het was ook niet het gemakkelijkste. Wat was alles zuiver van toon en wat was iedereen bij de les. Er is heel wat gepresteerd in de voorafgaande tijd, voor de dirigent een grote klus, die hij zeker aan kan en voor iedereen aanpakken en trouw de repetitie bezoeken. Uit mijn tijd bij het koor herinner ik me dat we het samen deden en dat straalt het koor nog steeds uit. Wat zal het een prettig gevoel zijn dat het concert bij zoveel mensen veel verwondering heeft opgewekt waarvan ze nog lang nagenieten! Ik wens het UGK nog een lang en gelukkig leven toe met leden die plezier hebben in zingen.  Annie van Os